1 - 2 personen

Portretshoot

Voor een uitgebreide portretshoot in de studio nemen we ruim de tijd. Alleen op deze manier komen we tot het beeld dat we zoeken. Ongeveer 1,5 tot 2 uur gaan we in de studio op een ongedwongen manier aan de slag voor het mooiste resultaat.

Investering: € 95,00 inclusief 3 HR digitale bestanden.

1 - 12 personen

Familieshoot

Het is altijd een feestje om met de hele familie op de foto te gaan! Op een spontane manier zoeken we naar het mooiste resultaat! Deze shoot duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Investering: 1 – 4 personen: € 135,00, inclusief 5 HR digitale bestanden.
(vanaf 5 personen is ieder extra persoon € 15,00, maximaal 12 personen)

Bruiloft

Graag leg ik op een ongedwongen manier de mooiste dag van jullie leven vast! Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid al jullie wensen. Een trouwreportage is al mogelijk vanaf € 850,00 voor 6 uur. Stuur gerust een mailtje voor alle mogelijkheden!

Heef

Bedrijfsfotografie

Heeft u een nieuwe website, maar eigenlijk nog geen goede beelden van uw product en/of bedrijf? Of wilt u alle medewerkers op een professionele manier op de foto zetten? Ik kom graag bij bedrijven op locatie om deze in beeld te brengen. Met een professionele uitrusting is het voor mij zelfs mogelijk om op uw locatie een studio te bouwen.

Investering: Op aanvraag (afhankelijk van de wensen)

error: Content is protected !!